13 Mart 2020 Cuma

56 DERECE COVİD-19 YOK EDİYOR! RUSLAR AŞIYI BULDU GİBİ....

  


               


Rusya’da 2003 yılından SARS-a karşı eski bir aşı mevcut. Maymun ve farelere test edilmiş, CORONA-ya karşı da etkili olmaktadır. 

Ayrıca, COVİD-19 ve HIV(AIDS) ayni HIV1 proteine sahipler. Bundan dolayı şu aşamada en-uygun tedavi metodu budur. Prof. Edelev’e göre, Rus tedavi sistemi HIV1 proteine karşı 3 ilaç maddesinden oluşur. Şu ana kadar Rusya’da hasta vakalarda ölen olmadığına göre, en-verimli tedavi yöntem olmaktadır. Prof. Edelev’e göre, COVİD-19 virüsü 56 derece yok olmaktadır. Virüs 3 noktadan vücuda girmekte-göz, burun, ağız. Ayrıca, COVİD-19 işlenmemiş çiğ gıdalardan en-kolay kapılmaktadır. İçecekler güvenilir kaynaklardan tüketilmesi gerekir.
Kısacası, sıcak çay, çorbalara, fırın gıdalara önem verilmeli. Soğuk sandviç ve çiğ gıdalardan uzak durulması gerekir.
Çinko tüketimini arttırmak gerekir, zira tüm vakalarda o maddenin eksikliği daha uzun tedavi sürecine yol açtığını gözlemişler. Çinko bol miktarda siyah ekmek, et, balıkta, kuru yemiş ve baklagillerde vardır. 

Çalışanların ofislerde bir birinden en-azami mesafe 3 metre olması gerekir. Eğer ayakta çalışıyorlarsa, mesafe 6 metreye çıkmaktadır. Her 10-15 dakikada bir ofis havalandırmalı, zira CORONA temiz havayı hiç sevmezmiş. Son olarak her ofiste gizli QUARDZ lambaları monte edilmesi gerekir.

Gelelim şu +56 dereceye! Prof. Edelev’e göre o ısıda CORONA’nın dayanabildiği ısıdır. Bu gerçek hepimizin kafalarında şu soruyu yaratmakta: Acaba, tedbir olarak SAUNA’ya girilmesi virüsü öldürür mü? Sauna ortamı 100-120 dereceye kadar çıcaktır, malum?

Bu konularda, özellikle sauna konusunda ülkemizin önde gelen uzmanlarından görüş istiyoruz!

Ertan Hatipoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En okunanlar