9 Ocak 2015 Cuma

AŞK BEDELİ





Bir zamanlar Barcelona’da sade bir tercüman olarak  ‘’Barca ebediyen kalbimde!’’ diyen Jose Mourinho, bu gün ‘’Eski aşk pas tutmaz’’ sözünü doğrularcasına 250 mln. euroyu katalanların kasalarına aktarmaya hazır görünmektedir. Onları  4 kez Altın top’u kazanmış bir ‘’Pire’'den kurtarmak için…Evet, büyük aşkın bedeli görünen kısmı budur!

250 euro karşılığında bizzat Bartomeu sırtında Londra’ya kadar taşımaya hazır olması, konunun diğer tarafıdır. Hatta ‘’Stamford Bridge’’ adrese teslim…
Bu transfer herkesin çıkarına gibi: Mourinho, Chelsea, Barcelona, Premier lig ve Lionel Messi'nin kendisine!   

Messi’nin skandallarına bir göz atarsak, daha Guardiola zamanında 2012 yılında, Pep’in kaçmasına sebep olmuştu. Giderayak Guardiola, soyunma odasını ve en-çok Messi’yi kontrol edemediğinden kaçtığını beyan etmişti.

2008-9 sezonunda İbrahimoviç ile mevki kavgasına girmiş, santrforun kaçmasına sebep olmuştu.
Barca, David Villa transferi için 40 mil. Avro ödemiş,  Valencia’dan Milli santrforu almıştı. Ama Messi yüzünden ortada değil, kanatta oynatılınca, uzun zaman yedek kulübesine gönderildi. Üstelik Lionel ondan mahsus pas almadığını öne sürüyordu…Sonunda yöneticiler Villa’yı Atletico takımına neredeyse hediye ettiler.

Bu yaz Arjantin takımını da karıştırdı, yakın dostu Ever Banega takımdan çıkarılınca, ortalığı dağıttı. Neyse ki, sakinleşti, olay tatlıya bağlandı, ama Sabella istifa etmek zorunda kalmıştı. Yerine Messi ailesine yakın olan Martino geldi!

Şimdi Enrique skandalı…



                                                                                                Ertan Hatipoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En okunanlar