17 Ocak 2016 Pazar

LAS ROZAS SAVAŞI




İspanya’da iki futbol devin arasında bu sefer seçim savaşı olacaktır. İspanya Kraliyet Futbol Federasyon Başkanı seçimi iki ezeli rakibi karşı karşıya getirecektir.
Şu anki Başkan Angel Maria Villar önümüzdeki aylarda seçim olacağını açıkladıktan sonra, gözler özellikle iki dev kulübüne yöneldi.

Barcelona her zaman olduğu gibi, yani 8. Kez Villar’ı destekleyecek. Hatırlatılması gerekirse, şu anki Başkan geçen yüz yılın 88. Yılından bu yana başkanlık koltuğunda oturmaktadır! Ayrıca, UEFA ve FİFA-da çok değişik görevlerde yer almış, almaya da devam etmektedir.

Real Madrid ise, adaylığını açıklamış, Villar’ın karşısına dikilebilecek Jorge Perez’i desteklemektedir. Perez şu an Futbol federasyonun genel sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Bakalım önümüzdeki aylarda eski kurt Villar, Barca destekli, mutfaktan birine, yani Real Madrid arkasına alan Perez’e uzun yıllar adeta yapıştığı koltuğu kaptıracak mı? Bakalım bu büyük kulis savaşında galip kim çıkacak, ezeli rakibine karşı maçlarını soyunma odasından 1:0  kimler başlayacaktır!




                                                                                                           Ertan Hatipoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En okunanlar